Kettingzaag elektrisch of niet

Kettingzaag elektrisch of niet

Best wel moeilijk om te beslissen of ik een elektrische kettingzaag wil kopen of niet.  Voor mijn werkzaamheden was ik op zoek naar een goede zaag. Maar toen ik naar de website van Fixami.be ging, zag ik even door de bomen het bos niet meer. Wat een geweldig groot assortiment kan je hier vinden. Dit maakte het maken van een keuze voor mij alleen maar moeilijker. Want in gedachten wilde ik een elektrisch model, maar die met een benzine tankje waren ook best wel interessant. Mijn vraag was nu welk model het beste bij mijn werkzaamheden zal passen. Een zaag met een snoer was meteen al afgevallen, daar had ik geen goede ervaringen mee. Deze had ik per ongeluk een keer doorgesneden, gelukkig was dit goed afgelopen, maar het had ook anders kunnen gaan.  Kettingzaag

Vraag om hulp met het kopen van een kettingzaag

Omdat ik op een gegeven moment echt niet meer wist welk model zaag ik moest kiezen heb ik naar het telefoonnummer op deze site gebeld. Hier kreeg ik meteen een vriendelijke medewerker aan de lijn. Bij heet stellen van mijn vraag, kreeg ik een heel helder en duidelijk antwoord. Er werd echt geluisterd naar mijn vraag en zij namen de tijd.

Inmiddels heb ik een mooie zaag gekocht, eentje met een accu, want ook deze behoorde tot het assortiment. Wil jij weten wat hier zoal meer te koop is, neem dan een kijkje op deze website.  Kettingzaag

Redactie