Groepsaccommodatie Ardennen

Groepsaccommodatie Ardennen

De Ardennen is een prachtig gebied, niet te ver van huis, waar je kan genieten van prachtige natuur en gezellige dorpjes. Het hele jaar door zijn de Ardennen de moeite waard om te bezoeken. 

Eropuit met een groep

Ga je bijvoorbeeld met een groep per fiets of motor toeren door de Ardennen, dan zoek je natuurlijk een leuke groepsaccommodatie. Die vind je hier. Door de filters op de website kan je gericht zoeken naar waar je zoekt. 

Extra catering service groepsaccommodatie Ardennen

Samen genieten van een goede, welverdiende maaltijd hoort ook bij vakantie. Hoe gemakkelijk is het dan als je gebruik kan maken van een professionele catering? Zo kan je je helemaal richten op je eigen activiteiten en op elkaar. Je kan kiezen uit een volledig verzorgd ontbijt, lunch en diner, een volledig verzorgde barbecue of een volledig verzorgde gourmet maaltijd. Voor extra informatie klik hier.

Een vriendinnenweekendje

Ook voor een geslaagd weekend met je vriendinnen bieden de groepsaccommodaties in de Ardennen genoeg mogelijkheden. Je kan kiezen voor een accommodatie dichtbij een stad, zodat er volop gewinkeld kan worden of je kiest voor een gezamenlijk verwenweekend in een groot vakantiehuis met wellness. 

Bezienswaardigheden in de Belgische Ardennen

In de Belgische Ardennen kan je natuurlijk heerlijk wandelen en fietsen, maar er zijn ook andere bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo zijn er de grotten van Han, Plopsa Coo (voor de kleintjes), de bronnen van Spa, kastelen waaronder het middeleeuwse kasteel van Bouillon waar je een roofvogelshow kan bijwonen met grote valken.

Redactie